Boek uw taxi bij een van deze Samenwerkende bedrijven en hij staat klaar wanneer uw trein aankomt

Bovenstaande bedrijven zijn geselecteerd vanwege hun streven naar kwaliteit, veiligheid en comfort. Stuk voor stuk zijn het bedrijven van kleine ondernemers die persoonlijk garant staan voor deze kenmerken.

Steun de kleine ondernemer en boek nu!

Meer informatie: Luchthavens

De hiernaast genoemde bedrijven hanteren alle speciale tarieven voor luchthavens. Deze prijzen hangen af van een aantal factoren.

Begin en eindig uw vakantie of zakenreis op een comfortabele manier. Geen gehaast, geen gestress, geen openbaar vervoer dat staakt, vertraging heeft, last heeft van blaadjes op de rails of van vierkante wielen. Geen gezoek naar een veel te dure plek op een veel te grote en afgelegen parkeerplaats. Geen lange autorit na een lange vliegreis terwijl u al een poos niet gereden heeft.

Reizen naar de luchthaven met de taxi heeft vele voordelen. U wordt op tijd opgehaald zodat u ruim op tijd op de luchthaven bent om in te checken. Daarbij wordt u voor de terminal afgezet, en hoeft u dus niet eindeloos te lopen slepen met uw bagage. Bij terugkomst haalt de chauffeur u naar wens op aan de gate, of bij een afgeproken plaats. Omdat u vooraf een prijs heeft afgesproken komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Wat kost een taxi naar de luchthaven?

Dusseldorf, Schiphol, en Brussel Zaventem liggen allemaal ongeveer 125 km van Eindhoven, en de meterprijs voor deze ritten bedraagt ongeveer €280 (auto) en €330 (busje). Hier gaat in de meeste gevallen een flinke korting af, afhankelijk van de dag en het tijdstip van de rit. Wanneer er geen file te verwachten is (dus buiten de ochtend- en avondspits) en er geen grote drukte voor de taxi te verwachten is (stapavonden, evenementen) kan deze korting oplopen tot wel 45%. Een rit naar Dusseldorf, Schiphol of Brussel komt dan op €150 voor een auto, en €175 voor een busje.

Weeze/Niederrhein en Maastricht-Aken airport liggen een stuk dichterbij en een rit daar naartoe kan soms al voor €100 (auto) of voor €125 (busje)

Voor overige luchthavens vragen we u even te bellen of te mailen.

 

 

Website templates by JustDreamweaver.com