Boek uw taxi bij een van deze Samenwerkende bedrijven en hij staat klaar wanneer uw trein aankomt

Bovenstaande bedrijven zijn geselecteerd vanwege hun streven naar kwaliteit, veiligheid en comfort. Stuk voor stuk zijn het bedrijven van kleine ondernemers die persoonlijk garant staan voor deze kenmerken.

Steun de kleine ondernemer en boek nu!

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep van samenwerkende kleine taxiondernemers in de regio Eindhoven. In plaats van concurreren werken wij liever met elkaar samen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. In plaats van "Nee, gaat niet" zeggen wij liever "ik ga het voor u regelen".

Alemaal streven wij naar kwaliteit, veiligheid en comfort voor onze passagiers. Wij zijn echter van mening dat "kwaliteit" zich niet laat vertalen in "een mooie auto met een chauffeur in kostuum". Kwaliteit omvat veel meer dan dat. Het bevat het nakomen van afspraken, het waarmaken en overtreffen van verwachtingen.

 

Waarom meerdere bedrijven?

Uiteraard zouden wij onze bedrijfjes allemaal samen kunnen voegen in één groot bedrijf. Het is ook niet uitgesloten dat dit in de toekomst zal gebeuren. Op het moment is het echter zo dat wij elk onze eigen klantenkring hebben die wij het liefst zelf bedienen. Wanneer we het zelf even te druk hebben, geven we elkaar graag ritten door. Op deze manier zijn wij ervan verzekerd dat onze klanten goed geholpen worden en ons de volgende keer weer zullen bellen. Er komen echter wetswijzigingen aan die het voor ons noodzakelijk zullen maken nog hechter samen te werken...

 

Website templates by JustDreamweaver.com